bizarrebase.pl

bizarrebase.pl

turystyka dzieci i mlodziezy

turystyka dzieci i mlodziezy Istnieją również pewne wyjątki określone przez władze Dominikany, na przykład w przypadku inwestorów zagranicznych, kiedy można ubiegać się o obywatelstwo Dominikany praktycznie po jednym roku.

Co dostaniesz z obywatelstwem?

Pełna obywatelstwo i nie tylko tak zwane „ekonomicznym” obywatelstwo, które są oferowane w większości z Karaibów i krajów Ameryki Środkowej

prawa takie same jak natywny Dominikanów z jednym tylko wyjątkiem – nie może być wybrany na prezydenta kraju

Bezpłatne podróżować bez wiz na przykład do Izraela, Japonii, Korei Południowej, Urugwaju, Argentyny, Hondurasu, Peru, Ekwador i innych

Karta Dominikańska ID „céDula de identidad „zostanie zmienione na nowe, tak samo jak każdy ma natywną Dominikańska

Nowa Dominikańska akt urodzenia

Twój Dominikańska podróży paszportu

7-ty Krok – Ostatni etap to pierwszy krok, aby stać się obywatelem Republiki Dominikany

Wygląda na to trudny proces dla Ciebie? Ale w rzeczywistości jest to bardzo proste, wszystko co musisz zrobić, to zaufanie do specjalistów, który będzie chętnie pomożemy z każdym kroku, wszelkie rady lub pomocy, które będą potrzebne.

Zmień swoje życie dzisiaj, odwiedź nas: www.caribe-lawyers.com

Caribbean Usługi prawnicze – Dominikana http://www.caribe-lawyers.com

Pełne świadczenie stałego pobytu i pozwolenie na pracę (imigracja), Emigracja, naturalizacji (obywatelstwo), spółka biznesu z rachunku bankowego, doradztwem prawnym w Republice Dominikany.

– autor artykułu